Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+40 731 218 890
Luni - Vineri | 9 - 17
Coş de cumpărături Cart Icon
0
Deocamdată gol.
Coșul d-voastră este momentan gol.

Tablouri pentru dormitor

Dormitorul este un loc pentru odihnă, relaxare şi somn. De aceea această încăpere ar trebui să dea senzaţia de armonie şi linişte. Găsiţi la noi un tablou pentru dormitor care să completeze această atmosferă.

Alegem un tablou pentru dormitor

Tabloul pentru dormitor se alege în funcţie de gustul propriu şi ţinând cont de aspectul de ansamblu al interiorului. Încercaţi însă să accentueze confortul şi liniştea care ar trebui exalate de această încăpere. Tablourile care exprimă mişcarea şi dinamica pot fi alese mai degrabă pentru alte încăperi, cum ar fi camerele de zi. Gândiţi-vă şi la culorile care domină compoziţia tabloului. Încercaţi să evitaţi culorile reci. Pentru dormitoare sunt mai potrivite tablourile cu tematică liniştită şi în culori pastelate. Preferaţi tablourile concrete sau tablourile abstracte? Ambele tipuri sunt potrivite pentru dormitor.

Popularitatea tablourilor compuse în dormitoare

Am spus deja ce culori şi motive ar fi de preferat pentru tablourile din dormitoare. Acum să ne gândim şi ce tip de tablou. Şi aici aveţi mai multe opţiuni. În dormitoare se evidenţiază cel mai mult tablourile compuse, în special dacă doriţi să subliniaţi modernitatea camerei. Mulţumită metodei de imprimare moderne şi prelucrării de calitate, tablourile capătă o nouă dimensiune. Oferim aproximativ 6000 de motive, care înfăţişează animale, oameni, oraşe, peisaje, abstracţii şi multe altele. Indiferent cât de pretenţioşi sunteţi în ceea ce priveşte designul, suntem convinşi că printre tablourile noastre de dormitor îl veţi găsi pe "cel ales".

Tablourile compuse nu vi se potrivesc cu dormitorul dintr-un anumit motiv, ori doriţi să şi alte tablouri din ofertă înainte de a lua decizia finală? Vă prezentăm şi alte posibilităţi:

  • Tablouri pe sticlă: Aceste tablouri ating o calitatea înaltă datorită utilizării celei mai moderne tehnologii de imprimare. Oferă un aspect elegant şi o gamă se selecţie vastă în ceea ce priveşte formele dar şi motivele concrete sau abstracte.
  • Tablouri cu ceas: Sunt adecvate pentru toţi cei care pe lângă un aspect plăcut caută şi multifuncționalitatea. Doriţi să aveţi pe perete un tablou dar şi un ceas însă nu puteţi armoniza aceste două obiecte astfel încât să nu se "bată cap în cap", sau aveţi puţi spaţiu disponibil? Tabloul cu ceas rezolvă astfel de situaţii - elegant şi cu stil.
  • Tablouri cu motive proprii: Chiar dacă oferta de motive pentru tablouri este imensă, oferim şi tablouri din fotografii proprii.

Transformaţi-vă dormitorul într-un loc care să vă ofere plăcere şi armonie. Imaginea de ansamblu a acestei camere va fi completată de un tablou ales cu grijă.

Thumb up
Folosim o imprimare pe pânză de cea mai înaltă calitate.
Truck Icon
Cumpăraţi peste 450 Lei şi beneficiaţi de transport gratuit.
Checked Icon
Oferim peste 5500 de modele şi 40 de dimensiuni diferite.
Jumping Icon
Avem mii de clienți mulţumiţi.