Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+40 731 218 890
Luni - Vineri | 9 - 17
Coş de cumpărături Cart Icon
0
Deocamdată gol.
Coșul d-voastră este momentan gol.

Tablouri pentru camera de zi

Aveţi pereţii goi în camera de zi, sau un tablou care nu mai corespunde cerinţelor dvs., ori doriţi ca, fără un efort prea mare, să schimbaţi aspectul camerei de zi? Atunci căutaţi un tablou adecvat.

Care să fie reprezentativ pentru camera de zi

În camera de zi ne petrecem mult timp liber şi este una dintre încăperile în care de regulă primim oaspeţii. De aceea ar trebui să ne intereseze ce impresie de ansamblu lasă sau să încercăm să îmbunătăţim această impresie. Bineînţeles că există o mulţime de posibilităţi, însă tabloul reprezintă un obiect decorativ frumos, care îmbunătăţeşte aspectul camerei.

Tablouri pe pânză compuse pentru camera de zi

Din ce în ce mai mulţi oameni preferă tablourile pe pânză. Datorită tehnologiilor moderne, culorile ies în evidenţă perfect şi tabloul este de mare efect. Tablourile compuse oferă posibilităţi şi mai interesante. Dau tabloului un plus de emfază şi de stil. cel mai bine ies în evidenţă în interioarele moderne. Oferim tablouri pentru camera de zi din şapte, cinci, patru, trei componente sau cu un singur component.

Alegerea unui tablou pentru camera de zi

Un tablou poate spune multe despre gusturile şi simţul estetic al nostru. De aceea, alegerea unui tablou pentru camera de zi ar trebui să se facă cu multă grijă. Completează imaginea de ansamblu a încăperii. Chiar dacă ar trebui să se aleagă un tablou în funcţie de culoarea şi de aspectul camerei de zi, limitele nu trebuie să ne sperie. Puteţi alege dintr-o multitudine de tablouri diferite. Preferaţi o abstracţie frumoasă, sau vă gândiţi la un motiv pe temă de muzică, peisaj, flori, oameni, oraş, tehnică sau multe altele? Însă nu numai motivul este importat. Gândiţi-vă dacă să vă cumpăraţi mai multe tablouri mai mici sau optaţi pentru unul singur, care să domine majoritatea peretelui. Luaţi în considerarea faptul că un tablou mare captează privirile vizitatorilor imediat după ce aceştia au intrat în încăpere. Cu ar trebui să vă impresioneze pe dvs. şi pe oaspeţii dvs.? Dacă optaţi pentru mai multe tablouri mici, nu uitaţi cum ar trebui potrivite. V-aţi ales un tablou pentru camera de zi cu un motiv mai întunecat? Aşezaţi-l într-un loc mai luminos. Tablourile cu culori mai deschise pot fi aşezate în colţuri mai întunecoase.

Acum ştiţi ce tip şi ce motiv de tablou sunt adecvate pentru camera de zi a dvs.? Uitaţi-vă la diferitele opţiuni şi alegeţi-o pe aceea care corespunde cel mai bine cu gustul şi designul încăperii.

Thumb up
Folosim o imprimare pe pânză de cea mai înaltă calitate.
Truck Icon
Cumpăraţi peste 450 Lei şi beneficiaţi de transport gratuit.
Checked Icon
Oferim peste 5500 de modele şi 40 de dimensiuni diferite.
Jumping Icon
Avem mii de clienți mulţumiţi.