Menu Icon Find Icon Telefon Phone Icon
+40 731 218 890
Luni - Vineri | 9 - 17
Coş de cumpărături Cart Icon
0
Deocamdată gol.
Coșul d-voastră este momentan gol.

Tablouri pe perete

Pereţii fără tablouri sunt pustii şi par "nelocuiţi". Ridicaţi nivelul interiorului dvs. alegând un tablou corespunzător. Există o mulţime de posibilităţi. În prezent, tablourile pe pânză sunt printre cele mai populare.

Tablouri preferate pentru locuinţe

Tablourile pentru locuinţe pot avea diferite forme. Îşi găsesc locul nu numai în apartamente şi case (mai ales în camerele de zi şi în dormitoare), dar şi în alte încăperi pe care doriţi să le luminaţi şi să le daţi un plus de stil şi eleganţă. Confecţionăm tablouri de perete pe pânză utilizând cele mai moderne tehnologii. Astfel, reuşim să scoatem în evidenţă motivul, care devine o dominantă a interiorului, mai ales dacă alegeţi un tablou cu mai multe componente.

Motivul tabloului de perete ar trebui ales în funcţie de gustul propriu dar şi de încăperea în care doriţi să îl aveţi. Dacă în camera de zi este adecvat un tablou pe pânză cu un motiv dinamic, cum ar fi oraşe, oameni sau animale în mişcare, pentru dormitor alegeţi un motiv mai liniştit, care să vă dea senzaţia de calm şi armonie. În interioarele moderne ies în evidenţă abstracţiile, iar în cele tradiţionale mai degrabă peisajele.

Alegeţi-vă un motiv propriu

Chiar dacă oferta noastră de tablouri pentru locuinţe este mare, nu aţi reuşit să alegeţi nimic? Găsiţi-vă o fotografie preferată şi măriţi-o sub forma unui tablou pe pânză. Astfel veţi avea permanent motivul preferat în faţa ochilor. Mai multe informaţii veţi găsi aici.

Thumb up
Folosim o imprimare pe pânză de cea mai înaltă calitate.
Truck Icon
Cumpăraţi peste 450 Lei şi beneficiaţi de transport gratuit.
Checked Icon
Oferim peste 5500 de modele şi 40 de dimensiuni diferite.
Jumping Icon
Avem mii de clienți mulţumiţi.